O podjetju

O podjetju

LILALOM je podjetje, ki se je izkazalo na mnogih uspešnih projektih v Sloveniji in tujini. Sestavlja ga majhna ekipa strokovnjakov na področju IT, animiranja in oblikovanja kar omogoča širok spekter aktivnosti pri izvajanju projektov. Projekti, ki smo jih uresničili, so se izkazali za kakovostne, kar potrjujejo prejete pohvale in priznanja. Podjetje LILALOM ima projektno organiziranost sestava in predstavitev tima je odvisna od vrste in razsežnosti projekta. Učinkovita usklajenost vseh sodelavcev je eden izmed najpomembnejših pogojev za uspeh zato zavestno spodbujajo sodelovanja v duhu odkritosti in medsebojnega razumevanja.

Poslanstvo

Naše podjetje deluje s spletnim in družbenim okoljem. Pri tem gledamo na poslovanje dolgoročno in tako poskušamo najboljše zadovoljiti potrebe strank. Prav tako se zavzemamo za boljšo informiranost družbe ter s svojim razvojem prispevamo za višji družbeni standard.

Vizija

Vizija podjetja je, da s svojim znanjem in kakovostnimi storitvami uspešno obvladujemo izzive sedanjosti in prihodnosti.
 

Predvideni rok izdelave naročila

Predvideni rok izdelave

Opomba: Rok izdelave ni rok dobave! Rok dobave ni vštet, kateri je 1-2 dni odvisno od dostavne službe ali pošte.

Vizitke.com na Facebook-u

Anketa

Katere vrste vizitk si naročate napogosteje?

44%
Klasične vizitke na 350g/m2 karton
23%
Vizitke s sijaj plastifikacijo
19%
Vizitke z mat plastifikacijo
15%
Vizitke na srebrni premium papir